2016-07-21 21:42:35• hírek • Nagykaroly.ro

Tűz pusztított egy magánháznál Nagykárolyban

Csütörtök délután eddig ismeretlen okokból lángra lobbant egy magánház garázsa, és a tűz nagyon gyorsan átterjedt a mellette lévő házra, melynek teteje szinte teljesen leégett.

Július 21-én, csütörtök délután 18:31 perckor segélykérő hívás érkezett a Nagykárolyi Tűzoltóságra, akik percek alatt, 18:35 perckor ki is értek a helyszínre, a Miron Costin 1-es szám alá. Az elsődleges vizsgálatok alapján azt állapították meg, hogy egy magánház garázsa eddig ismeretlen okokból kigyulladt, és a tűz nagyon gyorsan átterjedt a garázzsal egybeépített házra is, melynek teteje szinte teljesen leégett.

A házban éppen felújítás zajlott, ezért a garázs tele volt zsúfolva könnyen gyulladó dolgokkal, amik a tűz nagyon gyors terjedését okozták, tudtuk meg a Tűzoltóság szóvivőjétől, Siladi Mariustól.

A Ganea Constantin hadnagy által vezetett egység gyors közbelépésének köszönhetően hamar eloltották a keletkezett tüzet, és biztosították a területet, hogy ne kapjon újra lángra valami. A baleset csak anyagi kárral járt, személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének körülményeit még vizsgálják.

Tűz Nagykárolyban

Tűz Nagykárolyban

Tűz Nagykárolyban

Tűz Nagykárolyban

Tűz Nagykárolyban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: