2015-01-09 11:56:05• hírek • MTI, Hirado.hu

Túszejtés és lövöldözés Párizs közelében

Egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot a pénteki lövöldözésről: a Le Parisien című lap két halottról, míg a Reuters brit hírügynökség egy halottról tud a péntek délelőtti lövöldözés kapcsán.

A Reuters és a Le Parisien azt közölte, hogy halottja és sebesültjei is vannak a lövöldözésnek, a párizsi ügyészség viszont cáfolta ezt. A Reuters azt írta, hogy a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap ellen elkövetett merénylet gyanúsítottjai egy embert megöltek, tízet megsebesítettek. A Le Parisien két halottról és húsz sebesültről írt.

A két gyanúsított - akik előzőleg ellopotak egy Renault 206 típusú autót - behatolt egy nyomdaipari cég telephelyére, ahol túszokat ejtett, egyelőre nem tudni, hányat. A rendőrök körbevették a települést.

Lezárták a párizsi repülőtér egy részét

A FlightRadar24 internetes oldal szerint, amelyen közvetlenül követhető a légi közlekedés, a legjelentősebb francia repülőtérre érkező járatok egy részét más repülőterekre irányítják, vagy egy időre várakoztatják a levegőben a nagy forgalom miatt.
Korábban a két északi kifutópályát teljesen lezárták, majd nem sokkal 11 óra előtt megnyitották a felszálló repülőgépek előtt. Az érkező járatok továbbra is csak a déli pályát használhatják, emiatt jelentős torlódás alakult ki a leszálló gépek forgalmában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: