2008-09-15 13:22:43• hírek • Szatmár.ro

Túrterebes: véndiákok és tanárok találkoztak

Összesen 37 volt és jelenlegi pedagógust - azokat, akik legalább 25 évet töltöttek el a pályán - díjaztak szombat este Túrterebesen, abból az alkalomból, hogy először rendeztek Vándiáktalálkozót a településen.

Amint azt Koczán Levente, a község polgármestere bevezető beszédében elmondta: a cél az volt, hogy mindazok, akik hivatásukkal hozzájárultak Túrterebes fejlődéséhez, az itteniek neveléséhez, megfelelő elismerésben részesüljenek, hiszen a mai, rohanó világban a legtöbben elfelejtkeznek a köszönetről és a háláról. A helyi iskolások verses-zenés műsorral, az idősklub asszonykórusa pedig népdalokkal szórakoztatta a megjelenteket.

A túrterebesi véndiákok részéről Nm. és Ft. Schönberger Jenő, a Szatmári Római Katolikus Egyházmegye püspöke szólt az egykori diákévekről, a tanerők részéről pedig Kiss Kálmán, az iskola mostani igazgatója mondott köszönetet a figyelmességért. A hivatalos momentumokat felhőtlen szórakozás követte, amelyen a helyi könnyűzene-együttes szolgáltatta a talpalávalót. A találkozót a szándék szerint ezentúl minden évben megrendezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: