2010-01-27 10:00:32• hírek • Szatmár.ro

Túrterebes: értékelték a válaszokat

Kiértékelték a túrterebesi elöljárók a lakossági kérdőívek válaszait.

Tavaly óta év elején a lakosság véleményét kérdőív szétosztásával kéri ki a Túrterebesi Polgármesteri Hivatal vezetősége. Az idei válaszokat kedden összesítette Koczán Levente polgármester és Gyákon Viktor alpolgármester. Bár több, mint 500, 10 kérdést tartalmazó papírt nyomtattak, ezúttal mindössze 29 érkezett vissza kitöltve a polgármesteri hivatalba. Ami - Gyákon Viktor alpolgármester meglátása szerint egyértelmű bizonyítéka az emberek közügyekkel szembeni érdektelenségének.

A kérdések között konkrét megvalósításokra vonatkozó is volt, de akadt például olyan is: „Ön mit tenne, ha Ön lenne Túrterebes község polgármestere". Az emberek többsége javítana a járdák állapotán, rendbe tenné az utakat, a közvilágítást, megjavítaná a Kisfaluban lévő zsilipet, hatékonyabban ellenőrizné a közalkalmazottak munkáját, befejezné az óvodaépítést.

Bár ebben az évben nagyon kevesen jeleztek vissza, az önkormányzati vezetők úgy vélik, mégis igen hasznos volt a felmérés, hiszen a felemlegetett témákat fel tudják majd dolgozni a sorra kerülő falugyűléseken.


A Túrterebesi Polgármesteri Hivatal épülete
A Túrterebesi Polgármesteri Hivatal épülete


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: