2016-11-22 07:22:45• hírek • Választási hirdetés

Turos Lóránd: Fontosak a személyes találkozások

Szatmár megye településeit járva visszatérő motívumként jelenik meg az az igény, hogy 21. századi feltételek biztosítva legyenek az élet számos területén mind városon, mind vidéken. Ezek viszont csak akkor valósulnak meg, ha együtt gondolkodunk és cselekszünk.

Turos Lóránd, az RMDSZ Szatmár megyei szenátorjelöltje kihangsúlyozta, hogy fontosak a közösségek vezetőivel és polgáraival való személyes találkozás, mert csak így tudunk szembesülni a lokális igényekkel és feladatokkal.

„A Szatmár megyében élők életkörülményei javítására csak akkor van esélyünk, ha összefogunk és a közös meghatározott célokat kivitelezzük. A lehetetlenre mi sem vállalkozhatunk - bár egyesek néha elvárnák - épp ezért olyan célokat tűztünk ki magunk elé, amelyek közös erővel megvalósíthatóaknak bizonyulnak, és az emberek mindennapi életét is megkönnyítik.

Ennek egyik feltétele az, ha a helyben keletkezett jövedelmek és adók a helyi közösségeket és ne a Kárpátokon túli régiókat és Bukarestet gyarapítsák. Ez csakis az RMDSZ számára jelentős, mint ahogy az is, hogy az állam jobb életet biztosítson a vidéken élő embereknek is" - emelte ki Turos.

Az életminőség javítását a családok szintjén kell elkezdeni. Ennek érdekében javaslataink között szerepelnek olyan intézkedések, mint a minimálbér 1250 lejről 2000 lejre való növelése, és valamennyi közköltség áfájának 20%-ról 9%-ra csökkentése, ahogyan azt az RMDSZ javaslatára a víz áfájával is tették.

„Meg kell mutassuk, hogy egységes, összetartó, erős közösség vagyunk, és hogy tudunk küzdeni kitűzött céljainkért, önmagunkért. Ennek szellemében a továbbiakban is megragadok minden adandó alkalmat, hogy személyesen találkozzam a szatmári emberekkel, hiszen azt akarom, hogy ne a megye lakói legyenek értem, hanem én legyek a megye lakóiért, Szatmár megye közösségéért" - summázta a szatmári szenátorjelölt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: