2009-02-08 10:20:39• hírek • www.danubius.hu

Turnéra indul a Tankcsapda

Húsz éves a Tankcsapda - ennek kapcsán a zenészek tavasszal turnéra indulnak, ahol a zenekar első öt albumának legjobb dalai hangzanak majd el.

Kevés olyan magyar csapat van, amelynek pályafutása ilyen töretlen és sikeres lenne, mint a Tankcsapdáé. A debreceni zenészek húsz éve vannak a pályán, ennek kapcsán pedig tavasszal turnéra indulnak.

A Nem hagylak el címet viselő turné viszonylag kicsi, mindössze néhány száz fő befogadására képes helyszíneken zajlik majd. A koncerteken a Tankcsapda első öt évének lemezei kerülnek terítékre - a Baj Van, Punk & Roll,  A legjobb méreg és a Jönnek a férgek albumok dalaira tombolhat majd a rajongótábor.

„Lehet, hogy így elsőre kicsit furcsának tűnik az ötlet - nyilatkozta Lukács Laci, a zenekar frontembere - de az elmúlt évek során nagyon sokan mondták nekünk, hogy szemben a nagyszabású koncertekkel, ők inkább a kis, klubhangulatú, „régisulis" bulikat szeretik jobban. Arra gondoltunk, hogy mivel a Tankcsapda idén tölti be a huszadik évét, miért is ne kezdődhetne így ez a jubileumi idény?

Sokan vannak, akik az életkorukból fakadóan nem lehettek ott az első pár év Tank koncertjén, de szeretnék tudni, milyen az, amikor a Csapda nem egy több(tíz) ezres nagykoncert színpadán áll a rengeteg lámpa, kivetítők és pirotechnikai effektek között, hanem egy emberközeli, egyszerű és zúzós klubkoncertet ad. Abban is biztosak vagyunk, hogy a kezdetektől mellettünk álló rajongók közül is sokan vannak, akik szívesen merülnek alá újra a régi, sörszagú, füstös klubkoncertek és dalok hangulatába."

 

Manapság sportcsarnokokat töltenek meg nagyszabású koncertjeikkel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: