2010-08-10 16:26:43• hírek • Szatmar.ro

Turnékörútra indul a VSK

A szatmári kézis srácok egy hónap alatt négy tornán is parkettre lépnek.

Alig több, mint három hét van még hátra a Nemzeti Liga szeptember 4.-ai rajtjáig, a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda pedig elkezdte a felkészülés utolsó részét: sorra játssza majd a mérkőzéseket. Mint valami felkapott rockzenekar, a csapat kevesebb mint egy hónap alatt négy helyszínen is pályára lép, a dobok helyet viszont az ellenfeleiket verhetik el a fiúk.

A VSK „országjárása" szerdán kezdődik, amikor Aradon a hazai csapat mellett a Bukaresti CSM és a Dinamo társágában vesz részt egy négyes tornán. Amint ez véget ért, a csapat Orosháza felé veszi az irányt, ahol a hétvégén a Ferencváros, a Csurgó és a Pécs vár rá.

Augusztus utolsó előtti hétvégéjén (20.-21.) Tordán a Potaisa, a Nagybányai Minaur és a román ifjúsági válogatott társaságában szerepel majd az együttes. A legnehezebb erőpróba augusztus utolsó hétvégéjén Székelyudvarhelyen vár a VSK-ra, ahol a helyi HC mellett a Pandurii és a Suceavai Bucovina is pályára lép.

Fógel János klubelnök elmondta, hogy a keretben jelenleg mindenki egészséges, Palkó János és Nicolae Istrate edzők elégedettek az elvégezett edzésmunkával. Ami a keretet illeti, jelenleg 20-an készülnek a két szakember irányítása alatt, ám közülük Pogyină, Jurj, Pop és Varga még csak junior korúak.

Amint azt már említettük, a pontvadászat szeptember 4.-én kezdődik, akkor a VSK Temesvárra látogat, majd egy suceavai kirándulás szerepel a programban. A hazai közönség először a harmadik fordulóban, a Bákó ellen láthatja kedvenceit szeptember 11.-én.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: