2007-01-25 18:21:41• hírek • Szatmar.ro

Turné Svédországban

 Az erdélyi énekesnőnek eseménydúsan kezdődik az éve.

 Az 2007-es év mozgalmasan kezdődik  Dancs Annamari számára. Januárban a Best of lemez promoválása mellett az énekesnő újabb turnéjának előkészületeivel tölti ki az idejét: próbák, szervezkedés, egyeztetés a külföldön élő magyar szervezetekkel.

Február elején indul útnak  Annamari és a Ritmic együttes Svédországba, ahol negyedik alkalommal  koncertezik az ottani magyar közönségnek.

- Örvendtünk a meghívásnak - meséli Annamari-, hiszen Svédországban mindig remekül fogadtak, sok barátság alakult ki az évek során és jó találkozni a  rég nemlátott ismerősökkel, rokonokkal. Ezúttal 9 koncertem lesz, nagyjából azokon a helyszíneken, ahol már voltunk, de lesznek új városok is, mint Lund, vagy éppen  Stockholm és Eskilstuna.  A fővárosban utoljára 2000-ben, az első svéd utam alkalmával jártam, így most külön örvendek ennek a felkérésnek!

A turné egész februárra kinyúlik, amint  márciusban hazatérnek, Annamari újabb magyarországi meghívásoknak tesz eleget. Március 9.-én már Kecskeméten énekel,ezt a tavasz folyamán több magyarországi koncert követi majd, olyan helyszíneken, mint Debrecen, Hajdúszoboszló, Budapest.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: