2014-03-20 11:53:58• hírek • Szatmár.ro

Turisztikai kiállítást rendeznek a Grand Mallban

Kedvezményes árakkal és rengeteg ajánlattal várnak három napon keresztül a legjobb utazási irodák.

Nem tudod még, hogy hol fogsz nyaralni idén? Itt az ideje gyorsan kiválasztani a vakáció helyszínét, hiszen április elsejéig sok utazáshoz olcsóbban juthatsz hozzá az előfoglalási kedvezménynek köszönhetően.

Ha nem szeretnéd egyenként végigjárni az utazási irodákat, akkor látogass el március 28-30 között a Grand Mallba, ahol egy nagyszabású utazási kiállítást fognak tartani Grand Tourism & Travel címmel. Csütörtökig a következő utazási irodák jelezték részvételüket ezen a rendezvényen: Simbotour, Savi Travel, Solarex, Aurora, Paralela45, Tui Travel és az Accord.

Az uzazási irodák mellett Szatmár megyei, turizmusban is érintett intézmények is jelen lesznek itt egy-egy standdal: a Szatmár Megyei Tanács, az Avasfelsőfalui Polgármesteri Hivatal, a Nagykárolyi Kulturális Központ és a Tasnádi Polgármesteri Hivatal is.

A hónap végi utazási kiállításra nem csak azoknak érdemes ellátogatniuk, akik nyáron szeretnének egy nagyot vakációzni: a húsvéti szabadnapok idejére is remek ajánlatok közül válogathatnak azok, akik pihenéssel szeretnék tölteni ezeket a napokat.

A kiállítás keretében szombaton 17 órai kezdettel egyfajta divatbemutatót is tartanak a Grand Mallban: Adriana Pop és manökenjei a tradicionális avasi népviseletet mutatják be az érdeklődőknek.

Ha a hegyeket szereted, ha a tengerpartot, ha külföldön szeretnél üdülni vagy belföldön pihennéd ki a mindennapok fáradalmait, mindenképp érdemes ellátogatnod a Grand Mall utazási kiállítására, hiszen remek, akciós ajánlatok várnak.

A kiállítás a következő órarend szerint fog nyitva tartani: pénteken 13 és 20 óra között, szombaton és vasárnap pedig 10 és 20 óra között lesz látogatható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: