2013-04-10 13:55:03• hírek • Póti Orsolya

Turisztikai Vásár a Grand Mallban

Április 12-14. között Turisztikai Vásárra kerül sor a szatmárnémeti Grand Mallban. A háromnapos rendezvény szórakoztató programokkal, árkedvezményekkel és tombolával várja az érdeklődőket.

Közel 15 kiállító vesz részt a Grand Mall első alkalommal megszervezett Turisztikai Vásárán, melyre április 12-14. között kerül sor a pláza II. emeleti rendezvénytermében. Az esemény célja a bel- és külföldi turisztikai lehetőségek ismertetése, a szolgáltatások bemutatása, illetve az utazóközönség naprakész, pontos informálása.

A rendezvény keretében bemutatkoznak Szatmár és környékének különböző intézményei és turisztikai vállalkozásai, így utazási irodák, szállodák és a polgármesteri hivatalok.

Különlegesnek ígérkező standdal mutatkozik be a Szatmár Megyei Tanács, Tasnád és környékének turisztikai lehetőségeit népszerűsíti majd a Tasnádi Polgármesteri Hivatal, valamint jelen lesznek az avasfelsőfalui, zilahi és cicanesti (Arges megye) polgármesteri hivatalok is, amelyek szintén vidékük gasztronómiáját és idegenforgalmi opcióit terjesztik az érdeklődők elé.

A vásáron továbbá jelen lesz a szatmárnémeti Solarex, a Savi Travel, a Simbotour, az Accord utazási iroda, a kolozsvári Blue Travel turisztikai ügynökség, az Aurora utazási ügynökség és szálloda, valamint a nyíregyházi Sóstó pihenő övezet.

A Turisztikai Vásár április 12-én, pénteken 13 órától nyitja kapuit és este 20 óráig várja az érdekelődőket. Szombaton és vasárnap délelőtt 10 óra és 20 óra között lehet tájékozódni az utazási ajánlatokról.

A régió legújabb turisztikai börzéje amellett, hogy kedvezményes foglalásokkal és tombolával várja az érdeklődőket, bemutatja a kiválasztott úti cél szépségeit és turisztikai lehetőségeit, valamint betekintést nyújt az avasi gasztronómiába és házilag készült süteményekkel is fogadja látogatóit. Mint megtudtuk, egyes utazási irodák akár 25 százalékos árkedvezménnyel is készülnek a rendezvényre.

A Tursztikai Vásárra a belépés ingyenes!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: