2010-01-19 16:32:12• hírek • Szatmár.ro

Nyíregyháza lesz az ellenfél

A magyar csapat ellen lép pályára felkészülési meccsen a VSK.

Igazi meccsdömping vár a következő napokban-hetekben a Szatmárnémeti Városi Sportklub kézilabdacsapatára. Szombaton a fiúk már két meccset játszottak Nagyváradon, a felkészülési meccsek sora pedig szerda délután 17 órától az Ady Endre utcai sportcsarnokban folytatódik. Az ellenfél a testvérváros, Nyíregyháza második ligás csapata lesz.

A felkészülés Magyarországon folytatódik egy nyolcas tornán, amelyet a hétvégén rendeznek meg Mezőkövesden és Egerben. A Dobó Kupán a VSK ellenfele az elsőosztályú  Mezőkövesd, a szlovákiai Kassa és a szintén élvonalbeli Tatabánya lesz. A jövő hét kedden és szerdán Kecskeméten folytatódik a meccsek sora, úgyhogy biztosak lehetünk benne: a fiúknak meglesz a kellő meccsszám ahhoz, hogy jó eredményeket érjenek el a tavaszi idényben.

Az első jó eredményt már az első bajnoki meccs hozhatja meg, hiszen a VSK hazai pályán fogadja a sereghajtó brassói csapatot, jövő pénteken 11 órai kezdettel. A bajnoki meccs után még mindig lesz néhány felkészülési meccs: másnap már az Avas Kupán szerepel majd a csapat, ahol a VSK a Mezőkövesddel és a Péccsel van egy trióban.


Több meccsen is át kell verekedniük magukat a szatmári fiúknak
Több meccsen is át kell verekedniük magukat a szatmári fiúknak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: