2013-12-04 14:45:04• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb szerb kamionos balesetezett Szatmár megyében

Három napon belül immár a második olyan közlekedési baleset történt kedd este Piskolton, amelyet szerbiai kamionsofőr okozott Szatmár megyében. Ráadásul mindkettő a DN19-es országúton. Ezúttal szerencsére nem történt személyi sérülés.

A rendőrségi jelentés szerint a 43 éves sofőr a rossz látási viszonyok, valamint a csúszós útviszonyok miatt Piskolt bejáratánál elveszítette uralmát gépkocsija fölött, amely az árokba borult. A vontatófej alaposan megrongálódott a balesetben, a legnagyobb gondot viszont az jelentette, hogy az utánfutó vége az úttesten maradt. Emiatt hosszú órákig akadozott a forgalom.

A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt.

Két nappal korábban és közel 38 kilométerrel odébb, azaz vasárnap este és Szamosdobon egy másik szerb kamionos balesetezett.

A 61 éves Radoljko K. egy szabálytalan előzés következtében gázolt el egy helybéli kerékpárost, majd elhagyta a helyszínt. Az 57 éves biciklist súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani, míg a kamionsofőrt a rendőrség rövid időn belül elfogta. Ellene gondatlanságból okozott testi sértés és cserbenhagyásos gázolás vádjával indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: