2009-07-17 09:07:22• hírek • Szatmár.ro

Darts Sajtókupa a Back Door Puban

A sajtósok szombaton, július 18-án bizonyságot tehetnek darts-tudásukról a Back Door Puban megszervezett Dartskupán.

Gádoros Borbálától megtudtuk, hogy a szombati eseményre eddig négy csapat jelezte részvételét: Informatia Zilei, a Radio 1, a Szatmar.ro, a Gazeta de Nord-Vest, de még a City Rádió is visszaigazolhatja részvételét. A csapatokat 14 órára várják, amikor majd közösen megbeszélik a kupa menetét.

A Back Door vezetői jó hangulatot, kellemes légkört ígérnek, és mindenekelőtt sportszerű mérkőzéseket várnak cserében. A csapatoknak nem kell nevezési díjat fizetniük, de annál értékesebb, finom és esetenként hasznos nyereményekben részesülhetnek. Például a legjobb csapat nagydíja nem más, mint egy szakszerűen behűtött hordó finom sör. A második és a harmadik helyezettek konyakkal ünnepelhetik meg a babérokat. A legjobb játékost egy utazótáskával, a leggyorsabbat pedig egy hátizsákkal fogják jutalmazni. A nagydíjakon kívül a szervezők apró figyelmességekkel kedveskednek majd minden résztvevőnek.

Gádoros Borbála portálunknak elmondta: a kupa megszervezésével azt remélik, hogy a Steel Darts műfaja egyre ismertebb lesz, és szélesebb körökben is játszani fogják. „Én személy szerint azért kedveltem meg ezt a sportágat, mert egy-egy mérkőzés kézfogással kezdődik és kézfogással végződik. Ugyanakkor egy olyan sportról van szó, amelyet bármikor el lehet kezdeni. Például van olyan világbajnok, aki már elmúlt negyvenéves, amikor először vett kezébe dartsnyilakat. Ez a sport nem függ a fizikumtól, és különösebb anyagi befektetést sem igényel. Itt a játék a lényeg. Kiemelném, hogy a dartsnak közösségteremtő, és a barátságkötő jellege is van. Nem egyszer szerveztünk Dartsmaratont, és jó volt látni amint egy asztalnál ül a műépítész, az orvos, a gyógyszerész, a kőműves, akiknek a darts volt a közös pontjuk. Így alakultak ki közösségek, végül pedig a barátságok is. Nagyon remélem, hogy a sajtósok között is kialakulnak majd barátságok, melyek kezdeténél a darts állt".


A sajtósok fognak megmérkőzni
A sajtósok fognak megmérkőzni


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: