2020-02-19 13:45:07• hírek • Közlemény

Tündér Lala – zenés mesejáték érkezik Nagyváradról

február 20 - február 22

A nagyváradi Szigligeti Színház Szigligeti Társulatának előadása lesz látható Szatmárnémetiben, a Szakszervezetek Művelődési Házában február 20-án és 21-én 17 órától, illetve szombaton, február 22-én 11 órától.

A Harag György Társulat Sepsy Károly, Szigligeti Ede és Jakabffy Dezső bérleteseinek szóló előadások mellett belépőjegyek is válthatók, így bárki megtekintheti a nagyon népszerű Tündér Lala-történet új feldolgozását.

Tündérországban még nem láttak rakoncátlanabb gyermeket Tündér Lalánál: folyton kószál, nem szeret rubintáncot járni, soha nem akar szappanbuborékban utazni, és különös barátai vannak. Édesanyja, Írisz királynő sokat bánkódik gyermekén, pedig még nem is sejti, amit a gonosz Aterpater varázsló tud: Lalának - Tündérországban szokatlan módon - emberszíve van! A varázsló cselszövése bonyodalmak sorát indítja el a máskor békés honban, s egy pillanatra úgy tűnhet, a rossz győzedelmeskedik az igazság felett. Ám Lala emberszívében annyi hűség, bátorság és önfeláldozás lakik, amely képes a legreménytelenebb helyzeteket is jóra fordítani.

Az előadás rendezője Tóth Tünde, főszereplője pedig Tőtős Ádám.

Jegyek már kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, minden hétköznap 10 és 17 óra, hétvégén pedig 10 és 13 óra között, illetve a Biletmaster online jegyértékesítő rendszerben.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: