2015-03-12 13:54:46• hírek • Kocsis Zoltán

Koccanásos baleset a Batizi úton

Koccanásos baleset okozott némi fennakadást dél körül a Batizi úton Szatmárnémetiben: két személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés szerencsére nem történt.

A Szatmár Megyei Rendőrség helyszínelő munkatársainak elmondása szerint az első vizsgálatok arra utalnak, hogy a Ford Focust vezető nem tartotta be az ajánlott követési távolságot és 12.30 körül hátulról beleszaladt az előtte lévő Dacia Solenzába. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Solenzát áttaszította a szemközti forgalom sávjába.

A rendőrség tájékoztatása szerint sem a Fordot vezető nő, sem a Solenzát vezető férfi nem szenvedett sérülést. Ennek ellenére a nő kisebb sokkot kapott, ezért kivizsgálásra a megyei kórházba szállították. A helyszíni vizsgálatok szerint egyik érintett sem állt alkohol hatása alatt.

Nem úgy az a két férfi, akiket a szerdai nap folyamán igazoltattak Szatmárnémetiben az Ady Edre, illetve a Basarabia utcán. Az első helyszínen a 1,13 mg/l, a másodikon pedig 0,61 mg/l alkoholszintet regisztrált a szonda kifúj levegőbe. Az első férfi egy Volvót, a második pedig egy Opelt vezetett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: