2015-03-16 16:08:47• hírek • Kocsis Zoltán

Túlzott sebesség és az alkohol okozta a vasárnapi baleseteket

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Két súlyos közlekedési baleset történt vasárnap Szatmár megye közútjain, amelyek a túlzott sebesség és az alkohol rovására írhatóak. Egy 12 éves kis srác súlyosan megsérült az egyik balesetben.

Az első baleset kevesebb mint egy órával éjfél után Nagykároly és Gencs között történt. A 23 éves Tudor V. a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát Renault típusú személygépkocsija fölött és a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben szerencsére nem történt sérülés. A helyszínelés során azonban kiderült, a gépkocsi vezetője alkohol hatása alatt ült kormánykerék mögé: a szonda 0,41 mg/ alkoholszintet regisztrált kifújt levegőben.

Kora délután baleset történt Avasújfalu közelében is. A 18 éves Vasile O. a túlzottan magas sebesség miatt Fordjával átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő Volkswagennel. A balesetben súlyosan megsérült a Ford egy utasa, egy 12 éves kisfiú. Ebben az esetben a két érintett nem fogyasztott alkoholt.

Nem úgy, mint Ioan M., akit Tasnádon állítottak meg a rendőrök. Kiderült ráadásul, hogy az általa vezetett Fordnak lejárt a forgalmi engedélye.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: