2011-07-01 17:02:20• hírek • Szatmár.ro

Túljelentkezés a katedrákért

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség 2011/2012-es tanévre meghirdetett katedráira óriási a túljelentkezés. Van olyan katedra is, amelyre tízszer többen jelentkeztek, mint ahány hely van.

A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség a 2011/2012-es tanévre 55 címzetes tanári katedrát, valamint 620 helyettesítői tanári állást hirdetett meg. A versenyvizsgákra jóval nagyobb számban jelentkeztek a pedagógusok, június 24-ig összesen 535-en adták le a dossziéjukat valamelyik katedra elfoglalására. A címzetes helyeket figyelembe véve óriási a túljelentkezés, hiszen van olyan katedra, amelyere tízen is pályáznak.

A versenyvizsgákat idén is két központban rendezik meg: az általános műveltségi tárgyköröket és a speciális tantárgyakat oktatók a szatmárnémeti Dr. Vasile Lucaciu Általános Iskolában, míg az óvónők, tanítók és a technikai tantárgyakat oktatók a Constantin Brancusi Faipari Iskolacsoport épületében írhatják meg dolgozataikat.
 Azoknak a tanároknak, akik informatikát, idegen nyelveket, művészeti tantárgyakat, testnevelést és valamilyen sportágat oktatnak, gyakorlati próbán is részt kell venniük, amelyet július 8-án vagy 11-én rendeznek meg.
Az írásbeli versenyvizsgát július 13-án írják meg a pedagógusok. A sikeresen vizsgázók leosztására a meghirdetett helyekre július 21. és 30. között kerül sor.

Az írásbeli vizsgák és a gyakorlati próbák előtt azonban, július 4-6. között a jelentkezőknek vissza kell igazolniuk a részvételüket a tanfelügyelőségen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: