2019-12-28 07:22:48• hírek • Blikk.hu

Túlhajtották magukat: visszavesznek a tempóból Kordáék

Jövőre visszavesz a tempóból Korda György (80) és Balázs Klári!

A legendás előadóművész házaspár túlhajtotta magát idén, alaposan megünnepelték Korda nyolcvanadik születésnapját és a színpadi jubileumukat, egymást érték a telt házas koncertjeik. Azonban most úgy döntöttek, eljött a változás ideje. Az ország Gyuri bácsija és Klárika januárban egy hónapra elutazik pihenni és töltődni, sőt elhatározták, egészségük érdekében jövőre a koncertprogramot is megritkítják, nincs több délutáni koncert a nyári rekkenő hőségben.
 

– Ha az orvosom tudta volna, hogy volt olyan nap, amikor délután kettőkor, ötkor és este hétkor is színpadra léptünk a 40 Celsius-fokban, biztos kiakad rám. De ennek véget kell venni! Ez egyszerűen embertelen, mostantól nyáron csak este hét után lépünk színpadra – jelentette ki határozottan Korda György, akinek felesége is azonnal igazat adott.
 

– Szinte csavarni lehetett a vizet a ruhánkból, ez senkinek nem tesz jót! Az a hőség kivégzett minket – sóhajtott Klárika, aki persze imádja a közönségét, de örül annak, hogy januárban megléphetnek pihenni. – Spanyolországba utazunk, Valencia környékére egy hónapra, hogy kipihenjük ezt az évet és feltöltődjünk, mert csak így lehet bírni ezt a tempót. Sajnos a tengerben nem lehet majd fürdeni, de szerencsére a környéken van két gyönyörű kaszinó, ahol hódolhatunk majd a másik nagy szenvedélyünknek, a pókernek is.
 

Klárikát a férje fertőzte meg a kártyajáték szeretetével, de spanyolországi tartózkodásuk alatt nemcsak ez, hanem a nagy alvások és a helyi finomságok is terítéken lesznek.
 

– Persze azért a hazai csülökpörkölt hiányozni fog – nevetett Korda György, aki elárulta, sokat szeretne olvasni és zenét hallgatni az egy hónapos pihenés alatt. – Kell az energia, mert még komoly terveim vannak. Nemrég mesélte egy barátom, hogy a közel 94 éves Tonny Bennettnek saját show-ja van Las Vegasban, szóval ott a jó példa előttem: hiába vagyok már lassan 81 éves vén bútordarab, van még jövőm ebben a szakmában!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: