2013-01-15 09:39:20• hírek • Blikk.hu

Túladagolta a gyógyszereit Csala Zsuzsa

Több gyógyszert vett be a kelleténél, ezért rosszul lett Csala Zsuzsa, aki nem volt hajlandó orvost hívni.

A komika hosszú évek óta betegeskedik, lábát műteni kellene, ahogyan a gerincsérvét is, ám ő hallani sem akar az orvosokról és a kórházról. Csala Zsuzsa azt mondja: megszámolni sem tudja, hogy naponta hányszor kell a bogyókhoz nyúlnia, így nem meglepő, hogy elszámolta magát.

A színésznőt hónapok óta mély depresszió gyötri, ezt pedig csak tetézi, hogy nővére a halállal vív harcot, és már fel sem ismeri őt. Az ünnepeket egyedül töltötte az elmúláson gondolkodva, és csak egy embernek köszönheti, hogy voltak boldogabb pillanatai is: Farkasházi Réka ugyanis meglepte őt egy rendezői székkel. Terve azonban nincs erre az évre, mert azt gondolja, felesleges álmokat szövögetni.

- Nem érdekelt volna, ha meghalok - sóhajtott egyet Csala Zsuzsa. - Már több mint egy éve várom a halált, de még mindig nem jött el. Nem értem, miért. Igen, depressziós vagyok, és már elegem van abból, hogy azt sem tudom, mire és hány gyógyszert kell szednem. Elszámoltam magam, és rosszul lettem. Nem akartam orvost, mert gondoltam, ha most kell meghalnom, akkor úgyis megtörténik. De megint túléltem. Ezt is - csuklott el a színésznő hangja, aki már fotózni sem hagyja magát, mert véleménye szerint csak megijedne önmagától.

A cikk folytatásáért kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: