2014-07-01 01:39:42• hírek • Blikk.hu

Túl szexi volt Tóth Gabinak Barbarita

Már javában zajlik az őszi X-Faktor válogatása. Az ötödik évadához érkező produkció talált már csiszolatlan gyémántokat, s tanácsolt is el szép számban jelentkezőket.

Utóbbiak táborába tartozik Sass Barbarita, akit állítása szerint azért nem juttatott tovább a mentorcsapat egyetlen női tagja, Tóth Gabi, mert kifogásolta a nagy mellét, a hosszú haját s a feltűnő kinézetét.

Sass Barbarita fiatal kora ellenére nem kezdő a zenészszakmában. Rendszeres fellépője volt a Fásy Mulatónak, s nemrégiben felvették a Bécsi Zeneakadémia ének tansza­kára is. Az X-Faktornak azonban nem volt elég jó. A csinos lányt az zavarja leginkább, hogy pont az a Tóth Gabi kritizálta merész megjelenését, aki számtalanszor „villantott" már címlapokon, vagy éppen az X-Faktor stúdiójában. Hol a kebléből mutatott jóval többet a kelleténél, hol pedig oldalt felsliccelt szoknyája engedte láttatni a bugyiját.

A múlt csütörtöki rostán egy mentor sem lelkesedett különösebben Barbiért: Alföldi azt kifogásolta, hogy a lány idősebbnek néz ki, mint amennyi a valós kora, de Tóth Gabi ennél is messzebbre ment. Sass Barbarita hangjára csupán annyi figyelmet szentelt, hogy szerinte hamis, a többi kritika a kinézetét, nagyméretű mellét és haját firtatta. Gabit az érdekelte a legjobban, hogy műtincseket visel-e a jelentkező.

A kiesett lány nem nyilatkozhatott a történtekről, mert ötoldalas szerződésben titoktartásra kötelezték.

- Sajnos nem mondhatok semmit, mert szerződést írattak alá velem arról, hogy nem beszélhetek. Igaz, nem kaptam belőle példányt, ezért nem tudom, mihez tartsam magam, így inkább bölcsebb, ha hallgatok a történtekről - közölte Barbarita, akit Bereczki Zoltán készített fel az X-Faktor válogatójára.

A fiatal énekesnőt azonban édesanyja, kedvese és legjobb barátnője, a playmate Török Dóri is elkísérte a felvételre, így utóbbi elmondta, mi is történt pontosan.

Olvassa tovább a cikket a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: