2012-11-27 15:44:46• hírek • Szatmar.ro/cancan.ro

Túl hangos zene miatt reklamált, mellbe lőtték

Mint a filmekben: Bukarestben egy nő lelőtte a szomszédját, mert az szóvá tette a túl hangos zenét.

Az eset a hétvégén történt a román főváros Dristor nevű negyedében. A 23 éves Iulia nevű gyanúsított amióta a tömbházba költözött, csak bajt csinált - mondják a szomszédok, akik elszörnyülködtek az eseten. Hogy pontosan mi is történt? A fiatal hölgy éjfél után is nagyon hangosan hallgatta a zenét, ezért az egyik idős szomszédnő kopogott az ajtaján, hogy megkérje: vegye kicsit lejjebb a hangerőt.

- A zene nagyon hangos volt. Vártam éjfél utánig türelmesen, majd átmentem a szomszédhoz, hogy megkérjem, legyen tekintettel azokra, akik pihenni szeretnének. Ő felháborodottan kiabálni kezdett velem, mondva: ő azt csinál, amit akar, és ha nem hagyom békén, lelő. Aztán hirtelen előtűnt a keze, amit addig az ajtó mögött tartott, a fegyverrel pedig mellkason lőtt - magyarázta a Cancan bulvárlapnak a nyugdíjas áldozat.

Szerencsére a fegyver nem volt emberölésre alkalmas, hanem gumilövedékkel volt "megtöltve". A rendőrök őrizetbe vették a 23 éves elkövetőt, de hamarosan szabadon is engedték. A szomszédok szerint az áldozat fél feljelentést tenni a bántalmazója ellen, mivel az igen agresszív, az eset után a rend őrei kénytelenek voltak bilincsbe verni, hogy elvezethessék.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: