2011-03-29 14:16:35• hírek • Szatmár.ro

Szex tükör előtt

A test olyan, mint egy óriási aknamező, sohasem tudhatjuk, hogy a test erotikus aknamezején melyik érintés, milyen reakciót vált ki belőlünk, illetve a partnerünkből.

Persze az évek során a tapasztalat és a rutin már ad némi várható prognózist, de azt soha nem vehetjük készpénznek, hiszen partnertől és az adott helyzettől függ, hogy szex közben miként reagálunk. Amint szexuális életünk valamilyen okból kifolyólag lanyhulni kezd, igyekszünk némi frissítést kiötleni és valamilyen újdonsággal előrukkolni. Szexuális életünk jellege híven tükrözi, hogy milyen párkapcsolatban élünk: kizárólag az aktusra fókuszálunk, szenvedélyt, magas fokú erotikát vagy egyéb kreativitást is csempészünk az együttlétekbe? Mindez nagymértékben függ attól, hogy milyen partnert választunk magunknak.

A tükör előtti szex gondolatát, a legtöbben a fantázia világába száműzik. Tény az, hogy a hálószobában elhelyezett tükör több szempontból is kedvezőtlen, mivel indirekt módon hat a pszichére ingerlékenyebbé-, lehangoltabbá tesz, megzavarja a pihentető alvást stb. Számos hiedelem kering a tükör baljós hatásairól, annak ellenére, hogy sokan szeretik, ha tükör díszeleg a gardrób ajtaján, az ágy mellett vagy éppen a hálószoba mennyezetén.

Pedig célszerűbb azt az előszobában elhelyezni, ahol egy teljes falfelületet eltakaró tükör a szexuális élet felpezsdítésének egyik izgalmas eszköze lehet. A tükör előtti szex által nemcsak párunkat, de saját magunkat is vizuális ingerekkel bombázzuk. A test tükörképének mozdulataira fókuszálva, a megszokottól eltérő élményben részesülünk. Az egymás testére való „rálátás" is megváltozik. Olyan mozdulatokra is felfigyelhetünk, melyek fölött más estekben elsiklunk. Ne feledjük, hogy a tükör által nyújtott vizuális ingerek megfűszerezhetik szexuális életünket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: