2005-08-11 20:49:55• hírek • Szatmár.ro

Tükör előtt, meztelenül

Sokszor a mások által irigyelt, vonzó külsejű nők is rettegnek szembenézni a tükörrel meztelenül; pedig azok, akik képtelenek elfogadni testüket szex közben sem fogják igazán felszabadultnak érezni magukat.

Ezek az emberek ahelyett, hogy a szerelmes percek és az intim érzelmek megosztására koncentrálnának, azon gondolkodnak, hogy partnerük vajon milyennek látja őket.

Kísérletekkel bizonyították, hogy akik meg vannak elégedve magukkal, gyakrabban jutnak el az orgazmusig, több és változatosabb szexuális élményben van részük. Ha tested tökéletlenségének gondolata félénkséget és ezáltal szorongást ébreszt Benned, annak következtében teljesen elveszítheted szexuális érdeklődésed. Vannak, akik önbizalmukat alkalmi kapcsolatokkal próbálják erősíteni és vannak olyanok, akik csak önmaguknál sokkal igénytelenebbekkel hajlandóak randevúzni. A leggyakoribb reakció azonban a gátlásokra a szex mellőzése.

Fogadd el, hogy tested csak része egyéniségednek, a valódi énedet nem ez határozza meg. Ha elhiszed, hogy vonzó vagy, akkor a külvilág is annak fog látni. Űzd ki gondolataidból a testeddel kapcsolatos rossz érzéseket. Nézd magad teljes alakot mutató tükörben meztelenül és ruhában is. Ne figyelj azokra a dolgokra, amelyeket nem kedvelsz, ne törődj hibáiddal.

Keress vonzó részleteket, talán az éppen egy kedves mosoly, csillogó szemek, egy csinos ruhadarab. Ha bárki a jelenlétedben kritikus megjegyzést tesz akár Rád, akár másra a külsejére vonatkozóan, állítsd le. Mondd azt, hogy a tökéletesség nem létezik. Mindig emlékeztesd magad és másokat is arra, hogy a hirdetésekben, filmekben, magazinokban látott férfi és női modellek alakja távol áll az átlagostól. Nekik ez a munkájuk, megjelenésük mögött az adottságokon kívül sok éves testgyakorlás, személyes divattervező, profi smink, világítás és retusálás áll. Ezek olyan dolgok, amikkel nem lehet és nem is szabad versenyre kelni. Ha sikerül megváltoztatnod az önmagadról alkotott képet, akkor szexuális életed is jobbá, teljesebbé válik.(tantralap)

Stop!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: