2006-05-23 00:36:27• hírek • Szatmar.ro

Tudta, hogy nem nyerhet

Varga Ferenc meg volt győződve arról, hogy a Megasztárt Rúzsa Magdolna nyeri.

Varga Ferenc meg volt győződve arról, hogy a Megasztárt Rúzsa Magdolna nyeri, de úgy gondolja, a nézőket nem befolyásolta az ő magánéletének alakulása. Rúzsa Magdolna egyelőre nem hiszi el a szombaton történteket, mint ahogy szülei sem.

Varga Ferenc felszabadult a szombati Megasztár-döntőt követően. Az énekes a Színes Bulvár Lapnak arról beszélt, teljesen biztos volt abban, hogy Rúzsa Magdolna nyeri az Év hangja címet, éppen ezért „halálosan” nyugodt volt a színpadon. Ennek ellenére úgy tűnik, komolyan vette a feladatot.

Ingerküszöb

Az énekes az aktuális slágertémáról úgy véli, a magánéletének semmi köze a döntő végeredményéhez. A verseny vége előtt egy héttel az énekes túllépett az átlag magyar állampolgár ingerküszöbén, amikor két bulvárnapilapnak egyidőben erősítette meg, összejött a Megasztár vokalistájával. Ebből is úgy tűnt, Varga Ferencnek nem volt szándékában erről a kapcsolatról nyilatkozni a sajtóban, nem sokkal azután azonban a TV2 Naplójában elmondta, valójában szerette volna, ha a nézők tisztában vannak a magánéleti gondjaival, és nem a Megasztár döntője után tudják meg.

Varga Ferenc kopaszon jelent meg a Megasztár után tartott sajtótájékoztatón éjfél előtt nem sokkal. A változásról elmondta, a produkció fodrászával, Kockával fogadott, hogy ha a döntő bármelyik fordulójában kiesik, le kell vágatnia a haját. Ennek most jött el az ideje.

Nem hiszik el

Rúzsa Magdolna a Blikknek nyilatkozott, de sok újdonságról nem tudott beszámolni. Egyelőre nem tudja elhinni, hogy megnyerte a versenyt, és nem tudja elképzelni, mi lesz ezután. Elmondta, szeretne egy zenekart, amelyikkel rockzenét játszana. Egyelőre azonban az a legfontosabb a számára, hogy hazamehessen a szüleivel Kishegyesre.

Mindezekről az énekesnő a döntő utáni sajtótájékoztatón is beszélt, amelyen a Velvet is megjelent. Mielőtt Rúzsa Magdolna és az immár kopasz Varga Ferenc a terembe lépett volna, a fotósok percekig Rúzsa Magdolna édesanyját dokumentálták. Az édesanya a meghatottságtól ott nem tudott beszélni, de utólag a Blikknek elmondta, ő még csak-csak megbírkózik a helyzettel, de a férje egyelőre nem tudja feldolgozni, hogy a lánya lett az Év Hangja.

Forrás: velvet 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: