2007-04-29 15:09:44• hírek • Tamás Jakab

Sokszemközt a Zanzibar-ral

 A Szatmár.ro a Szatmárnémetiben fellépő Zanzibar együttessel beszélgetett.

Szombat este 8 órától a magyarországi Zanzibár együttes lépett fel a Szatmári Ifjúsági Napok keretében az újközpontban felállított színpadon. Még a fellépés előtt sikerült egy beszélgetésre invitálni a bandát, ahol a Szatmár.ro a Szatmár TV-vel közösen faggatta az együttest.


A Zanzibár 8 éve zenél változatlan felállásban, de a tagok más, saját maguk alapította együttesekben is zenélnek. Arra a kérdésre, hogy tervezik-e a kiválást, mindenki egyöntetűen nemmel felelt.

- Ezek a bandák csupán hobbinak tekinthetők, az egészet csak a szórakozásból űzzük.

A zenekar elmondása szerint, a három évvel ezelőtti koncerten nagyon jól érezték magukat, és remélik, hogy a szombat esti is jól fog sikerülni.

- Erdélyben zenélni mindig egy kicsit más, mint Magyarországon. Odahaza az emberek túlságosan ki vannak szolgálva zeneileg, itt, Erdélyben viszont mindig nagyon nagy szeretettel fogadnak bennünket, magyarázta Rita.
{google}-1263794705622219406{/google}

 A készülő új albumról Sidi mesélt.

- A dalvázak már kész vannak, és most jutottunk el odáig, hogy házi stúdióban kezdtünk el dolgozni. Ha minden jól megy, akkor már ősszel megjelenhet az új album, de legkésőbb jövő tavasszal kész lesz.

Ami a jövőbeli elképzeléseket illeti, terveinkben szerepelnek koncertek Olaszországban és Írországban, de lehetséges, hogy az Egyesült Államokban is fellépünk a helyi magyarok előtt.

A csapat szerint a spontaneitás néha óriási dolgokat produkál. Erre kiváló példát szolgáltatott a szombat esti koncert is, ahol a nézők például egy fantasztikus dobszóló fültanúi lehettek, amelyben Rita is aktívan részt vett.

- Előfordult már, hogy egy hazai koncerten felhívtunk a színpadra egy énekest, aki csak szabadidejét töltötte a bulin. Fantasztikus sikere volt a produkciónak, mondta Rita.

Az együttes életében többször is előfordult már, hogy közös produkcióban léptek fel Jamie Winchester-rel, Szekeres Andrással vagy Kowalskyval.

Saját bevallásuk szerint, a banda 5 erős egyéniségből áll, ...de közülük az énekesnő a legerősebb  jellem - tette hozzá Rita.

  
 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: