2015-02-06 19:18:36• hírek • (x)

Tudod már, mivel leped meg kedvesed február 14-én?

A Trattoria per Passione étteremben különleges menűsor és romantikus hangulat várja a szerelmeseket.

Különleges a párod? Különleges a kapcsolatotok? Akkor valószínűleg a Valentin-napot is egy különleges eseménnyel szeretnétek megünnepelni! Mi Szatmárnémeti egyik legkülönlegesebb éttermét ajánljuk, na meg a külön február 14-én estére összeállított menűsort, amely bárkit levesz a lábáról. De nem csak az étel miatt érdemes a szerelmesek napjának estéjét a Trattoriában tölteni! Nagy Norbert tenor és Csomai Cecília szopránénekesnő az alkalomhoz illő dalokkal bizonyítja majd be, hogy a szerelem is egy dallam, amin soha nem tűnik el.

Az olasz ételeiről híres étterem főszakácsa, Mario Marinelli egy csodálatos utazásra hívja ételeivel a szerelmeseket: a remek ételek elvisznek Olaszországba és a világ sok más részére, az ízek birodalmába.

A négyfogásos vacsora bőséges előétellel indít: ebben lesz máj, mozzarella, bruschetta, csirketekercs brevata-szósszal, sajtszuflé, gomba és fekete ikra is - hogy csak néhányat említsünk meg a finomságok közül. A leves pesto-szószos crutonnal tálalt tök- és burgonyakrémleves lesz, a főétel pedig burgonya és répapürés "al limone" csirkemell. A desszert pedig egy igazi olasz meglepetés. Ennek neve: Mille foglie per passione.

A Valentin-napi romantikus vacsora 70 lejbe kerül személyenként. Asztalt foglalni és a vacsorával kapcsolatban egyéb információkhoz a
0361-807-137-es vagy a 0720-092-302-es számon lehet jutni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: