2014-05-21 18:52:58• hírek • (x)

A választás tétjéről tájékoztatta Nagy a lakosságot

Nagy Szabolcs: igen magas a tétje a választásnak a közösségünkre nézve.

Az elmúlt napokban Nagy Szabolcs, az előrehozott parlamenti választáson induló RMDSZ-es jelölt a 2-es körzetben lévő településekre látogatott el, hogy azoknak is legyen lehetősége feladatot adni neki, akik nem tudtak üzenni a Családi hétvége ideje alatt.

„Rengeteg pozitív üzenettel lettem gazdagabb ez alatt a pár nap alatt, és öröm látni, hogy megértették a Szövetségnek azt az üzenetét, hogy az erőnket csak úgy tudjuk megmutatni, ha vasárnap minél többen élünk a demokrácia adta jogunkkal, és leadjuk voksunkat. Érzik az itt élő emberek, hogy most igen magas a tétje a választásnak a közösségünkre nézve, s megfogalmazódott bennük az a közös üzenet is, hogy mindenkit meg kell mozgatni most a sikerhez" - összegezte körzetjáró útjának tapasztalatait Nagy Szabolcs képviselőjelölt.

A vidéki körutak mellett Nagy Szabolcs természetesen a megyeközpont utcáinak lakóival is folyamatosan tartotta, építette a személyes kapcsolatot. Velük is minden nap találkozik, hiszen ajtóról ajtóra járva térképezi fel azokat a specifikus gondokat, amelyekkel az itt élő emberek küzdenek. Nemzetiségtől függetlenül mindenkinek felajánlja, hogy ellátja a hatékony képviseletüket Bukarestben megválasztását követően.

A városon és vidéken élő lakosok véleménye egy ponton minden esetben találkozik, felháborítja őket a bannerekkel, plakátokkal, illetőleg más választási szóróanyagokkal vívott agresszív támadás, s az a tény, hogy emiatt településeik arculata megcsúfult, szinte pillanat nem telhet el anélkül, hogy a kültéri reklámokról ne „üvöltene" rájuk az a tény, hogy vasárnap az urnákhoz kell járulniuk, hogy eleget tegyenek kötelezettségüknek.

Az RMDSZ képviselőjelöltje Szatmárnémeti mellett eddig minden, a körzetbe tartozó településen járt önkénteseivel, hogy emberi, szemtől szembeni találkozások keretében juttassák el a kettős választás hírét és tétjének üzenetét a lakosokhoz.

Nagy Szabolcs bejárta a körzetét

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: