2009-09-29 10:19:18• hírek • Parajdi Andrea

Tudja már, hol fog telelni?

Három országból érkeznek kiállítók a hétvégén megszervezésre kerülő Holiday&Travel Expo téli rendezvényére. A májusban először megtartott nemzetközi utazáskiállítás most egy egészen új oldaláról mutatkozik be.

A romániaiak mellett magyarországi és ukrajnai turisztikai cégek érkeznek október 2 és 4 között városunkba, hogy a Show Time Entertainment Factory által második alkalommal megszervezésre kerülő Holiday&Travel Expo keretében a helyi utazóközönségnek városunkba is bemutassák a téli ajánlataikat. Az eseménynek ezúttal is a Szakszervezetek Művelődési Házának aulája ad otthont.

A rendezvényre standdal készül három utazási iroda, a helyi Simbotour és az Aurora, valamint az ukrajnai Extreme Point. Itt lesz a hajdúszoboszlói Hotel Silver, illetve a marosvásárhelyi Aqua Day Spa wellnes-szállóda. Városunkba érkezik két konferenciaközpont: a beregdaróci Hét Csillag, illetve a baktalórántházi Fenyves Szálloda. Mindezek mellett aquaparkok és gyógyfürdők is képviseltetik magukat jön az Aquarius Nyíregyházáról, valamint a Szilva Fürdő Vásárosnaményről. A budapesti Allinad wellness gépeit mutatja be a helyieknek, a budapesti Tandtsport extrém sportfelszerelésekkel készül, Csengerből pedig „Szatmári Ízek" érkeznek hozzánk.

A Holiday&Travel Expo rendezvényén lakókocsikat bérbeadó cég és különböző média-ügynökségek is jelen lesznek, sőt még aura fotózásra is lehetőség nyílik.

A szervezők ezúttal is remek tombolajátékkal kedveskednek az érdeklődőknek, amelynek keretében kisorsolnak egy egyhetes román tengerparti nyaralást, 5 darab két személy részére szóló wellness hétvégét, 30 db fürdőbelépőt Magyarország valamelyik aquaparkjába, 2 darab szépség csomagot, valamint 5 szoláriumbérletet. A nyeremények kisorsolására október 4-én, vasárnap 15 órától kerül sor.

A Holiday&Travel Expo téli rendezvényén mindenki ingyenesen vehet részt.


A Holiday&Travel Expo téli rendezvényén a hajdúszoboszlói Hotel Silver is bemutatkozik
A Holiday&Travel Expo téli rendezvényén a hajdúszoboszlói Hotel Silver is bemutatkozik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: