2009-04-26 16:47:03• hírek • Parajdi Andrea

Tudatos kutyanevelés szakemberek segítségével

Két napon át zajló programokkal készült az Alpha K-9 Kutyakiképző Iskola hétvégén megtartott hivatalos megnyitójára. Lovastorna gyakorlatoknak, őrző-védő, illetve Capoeira bemutatónak lehettek szemtanúi a Strand területére kilátogatott érdeklődők.

Április 25-én, szombaton, illetve április 26-án vasárnap a Nemzetközi Kutyakiállítás programjaival párhuzamosan az Alpha K-9 Kutyakiképző Iskola is bemutatkozott a Szatmárnémeti Strand közelében lévő területükön.

Az Alpha K-9 Kutyakiképző Iskola legalább 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, nevük azonban mégis újnak hangzik, ugyanis nemrégiben váltak ki egy másik szervezetből. Az Alpha K-9 Kutyakiképző Iskola megálmodói Tóth Eduárd és Szabó Zoltán okleveles mester-kutyakiképzők, azt a célt tűzték ki, hogy magasabb szintre emeljék a szatmári kutyatartási szokások színvonalát.

 

Az Alpha K-9 kiképző tanfolyamaira minden három hónaposnál nagyobb kutyát és annak gazdáját szívesen fogadják. Nem csupán azoknak az ebtartóknak érdemes felkeresni a kiképző iskolát, akik arra vágynak, hogy kutyájukkal civilizáltabban sétálhassanak a város közterületein, és odahaza is könnyebb dolguk legyen házőrzőjükkel, hanem azoknak is akiknek szaktanácsadásra lenne szükségük kedvencük neveléséhez.

Szabó Zoltán, kutyakiképző a Szatmár.ro-nak elmondta, a kiképzések során a hangsúlyt mindenképpen a kutya-gazda közti kommunikáció kialakítására fektet. Ennek okán nagy szükség van arra, hogy a gazdi rendszeresen jelen legyen az órákon, ugyanis csupán így tud lépést tartani a kutya fejlődésével.

-Minden kutyatulajdonosnak meg kell ismernie a kutyák specifikus jelrendszerét, enélkül megfejthetetlen az, hogy mikor mit akar az állat. Tudatos nevelés hiányában egyik kutya sem szocializálódik megfelelően - mondja a szakember.

Az Alpha K-9 Kutyakiképző Iskola különböző családi programokat, és klubnapokat is szervez annak érdekében, hogy a kutyásoknak lehetőséget teremtsen a minőségi időtöltésre. Az Alpha K-9 hamarosan induló tanfolyamaira még fogadják a jelentkezőket. Az érdeklődők a Strand utca 4 szám alatt, vagy pedig a 0742979209, illetve a 0745570554-es telefonszámokon juthatnak bővebb információkhoz.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria

Kutyás bemutató az Alpha K-9-nél.

Az Alpha K-9 Kutyakiképző Iskola hétvégén tartotta hivatalos megnyitóját.

Lovas-akrobattikai bemutató

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: