2011-03-30 12:48:09• hírek • Balog Anita

Tripla kutyás ünnep Szatmárnémetiben

Március 31-ig még be lehet iratkozni a dupla CACIB kutyakiállításra.

Igazi kutyás ünnep lesz április közepén a szatmári megyeszékhelyen: április 15-én ugyanis tacskó klubkiállítást tartanak, 16-án és 17-én pedig nemzetközi, CACIB kutyakiállítást tart a Szatmár Megyei Ebtenyésztők Egyesülete.A tacskók versenyét a Perla Szálló udvarán, a két CACIB kiállítást pedig a tavalyi évhez hasonlóan a Somesul focipályán fogják tartani.

Ahogy az elmúlt években, úgy most is rengeteg kutyára számíthatnak majd a kilátogatók. A környező, sőt távolabbi országokból érkező négylábúakat nemzetközi szakértői testület fogja bírálni: érkeznek szakemberek Románia mellett Magyarországról, Bulgáriából, Lengyelországból sőt Spanyolországból is.

Azok a kiállítani szándékozók, akik még nem regisztrálták a kutyakiállításra, most még - az utolsó pillanatban - megtehetik. A CACIB kutyakiállításra interneten is lehet regisztrálni a www.achrsm.ro oldalon.

A szatmárnémeti kiállítás egyébként az ország egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó kiállítása, mind a jelentkezők, mind pedig a résztvevő közönség számából adódóan. A 2010-es verseny az év második legjobb romániai kutyakiállítása lett.


Dupla CACIB kutyakiállítás lesz április 16-17-én
Dupla CACIB kutyakiállítás lesz április 16-17-én


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: