2017-05-16 12:09:37• hírek • (x)

Trénerképzőt indít Szatmárnémetiben a Progress Art Egyesület

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Felsőfokú végzettséggel rendelkező személyeknek tartanak 90 órás tanfolyamot.

Magánszemélyek összefogásával jött létre a Progress Art Egyesület, amely egyének és közösségek fejlesztését tűzte ki célul. A fejlesztés három vonalon valósul meg: fizikai, szellemi és lelki síkon. A 2015-ben alapított egyesület 2016-ban kezdte meg működését, elsősorban magánszemélyeknek, közösségeknek és intézmények számára tervezett programokkal. Az egyesület tagjainak meggyőződése, hogy ki lehet alakítani egy szeretet-alapú közösséget, ám ehhez változni, fejlődni kell. A változás medig önmagunk megváltoztatásával kezdődik.

Május 19-én veszi kezdetét az egyesület által szervezett trénerképző tanfolyam, amelyen a változásban segítő személyeket képzik. A 90 órás tanfolyam 30 elméleti és 60 gyakorlati órából áll. A képzés felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek szól, a jelentkezőknek emellett be kell mutatniuk egy egészségügyi igazolást és az erkölcsi bizonyítványukat.

A képzés kódja COR 242401, a trénerképző tanfolyam pedig az ANC által akkreditált, ami azt jelenti, hogy az Európai Unió minden országában elismerik az így megszerzett diplomát. Az oktatás egyébként vizsgával ér véget június 9-én, a diplomát pedig a munkaügyi és az oktatásügyi minisztérium is elismeri.

A tanfolyam legtöbb 28 személyes csoportokkal indul, az ára pedig 450 lej személyenként. Az oktatók Löchli Terézia Tündér és Vitéz Carmen Rita lesz. A tanfolyammal kapcsolatban bővebb felvilágosítást május 18-ig a 0799939188-as telefonszámon illetve a progressartsm@gmail.com email címen lehet kapni Löchli Terézia Tündértől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: