2014-05-08 09:25:28• hírek • Blikk.hu

Transzvesztitaként hódít Lukács Sándor

Soha életében nem gondolta volna Lukács Sándor, hogy egyszer tűsarkú cipőben fog pipiskedni a színpadon.

A kiváló és érdemes művész most mégis ezt teszi, ráadásul olyan ügyesen, mintha mindig ebben járt volna. Pedig erről szó sincs, csak a rendező, Alföldi Róbert kedvéért vállalta el az Émile Ajar Előttem az élet című művéből készült kamaraszínházi darabban a különleges szerepet. Ember legyen a talpán, aki, főleg ismerve eddigi igen komoly szerepeit, nem mosolyodik el, amikor éltes transzvesztitaként a színpadra billeg.

- Éreztem Alföldi Róbert hangján a bizonytalanságot, amikor felhívott, hogy felajánlja a szerepet - mondta a Blikknek a színművész a Rózsavölgyi Szalon csütörtöki premierje előtt.

- Kicsit meglepődtem, de azt gondoltam, ez egy igen különleges színészi feladat, egy olyan kihívás, amit meg kell oldjak. Több mint egy hónapig tanultam a cipőben járni, Kyra, a sminkesünk pedig másfél óráig dolgozott rajtam az eredményért.

Lukács Sándor azt is bevallotta, nem ez volt a szerepálma, de boldogan teljesítette a felkérést.

- Nagyon szerettem volna eljátszani a II. Richárdot, de Jordán Tamás, a Vígszínházban Gálffi Lászlónak osztotta a szerepet, persze nagyon örültem a hasonlóan fontos Bolingbroke szerepének is.

Még több bulvár hír a Blikk.hu-n olvasható! Kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: