2012-11-28 12:39:55• hírek • x

Tramezzini - Szatmárnémet legújabb szendvicsbárja

Ha szeretsz gyorsan igényeset, változatosat és finomat enni, akkor látogass el a szatmárnémeti Tramezzini Szendvicsbárba, ahol szendvics-különlegességekkel, pizzákkal, óriás palacsinták széles kínálatával és egyéb finom ételekkel várják a vendégeket és a megrendelőket.

A Tramezzini különlegessége az, hogy itt az ételek többségét saját ízlésednek megfelelően állíthatod össze, de választhatsz a gyorsétterem szakácsainak specialitásaiból is.

Egy szendvics is nyújthat olyan élményt, mint egy teljes éttermi menü! Csak készíttesd el ízlésednek megfelelően a Tramezziniben!

A szendvicsbárban a legfrissebb salátákból és a legváltozatosabb alapanyagokból állítják össze a különböző méretű szendvicseket. Alapnak paninit, tramezzinit, baghettet vagy fekete, magokkal szórt kenyeret választhatsz, amelybe az ízletes sonkaféléktől megkezdve, a szalámikon át egészen a csirke és pulyka szeletekig mindent kérhetsz. A friss saláták és az egyedi szószok a finom szendvicsekhez nélkülözhetetlenek, így ezekből is igen széles a választék áll rendelkezésedre.

Ha mégsem töltenéd az időt a szendvicsed összeállításával, akkor válogass a gyorsétterem menüjéből, amely közel tízféle szendvicset tartalmaz. A közepes (20 cm) 5 lejbe , a nagy szendvics 7 lejbe, míg az óriás szendvics 9 lejbe kerül. A panini szendvicset 6 lejért, a tramezzinit pedig 7 lejért kapod meg, de szendvics-menüt vagy szendvicstálat is rendelhetsz.

1+1 ingyen? Azt hiszed, hogy ez a legjobb ajánlat? Ne fizess két pizzáért fölöslegesen! A Tramezziniben a pizzaárak is kedvezőbbek!


A menüben található 12 -féle pizza mellett saját ízlésed szerint is összeállíthatod a klasszikus vagy a ropogós pizzát mindössze 13 lejért. Választhatod az egyszerű 32 cm-es pizzát, vagy a családit, melyre sonka, szalámi, kolbász, csirkemell, bacon, mozzarella, gomba, olívabogyó, kukorica, csípőspaprika és egyéb finomság kerülhet. Természetesen szószokból sincs hiány és szeletre is kapható pizza a Tramezziniben.

Grillcsirke, Tortilla és Quesadilla - ha valami változatosságra vágysz!

A tortilla világszerte népszerű, míg spanyol nyelvterületeteken az egyik legfontosabb alapanyag. Azonban teljesen mást képvisel Spanyolországban, Latin-Amerikában és a nagyvilágban. A palacsintaszerű lepény, rengeteg étel alapanyaga, ilyen például a grillcsirkés és sonkás tortilla, amelyet friss salátával, zöldségekkel és fokhagymás szósszal tálalnak a Tramezziniben.

A quesadilla a mexikói konyha egyik remekműve, amely itthon egy cheddar sajtos töltelékkel - sonkával, vagy csirkehússal - megrakott étel. A tölteléket két tortilla-lap közé teszik, majd az egészet megsütik és különféle szószokkal tálalják.

A Tramezzini menüjében a csirkehúsból készült gasztronómiai fogások is megtalálhatóak, ilyen például a grill csirkemell, a csirke nuggets, a pikáns csirkeszárny, a sült csirkecomb, a therriaky szósszal elkészített csirke - mindez persze változatos körettel és savanyúsággal is megrendelhető.

Végül pedig jöhet a desszert! Sós és édes óriáspalacsinták széles választéka kedvező áron!


A Tramezzini specialitásai között találhatóak még a 42 cm átmérőjű, óriás palacsinták, amelyek ízlés szerint különböző húsokkal, sajttal és tejfölös szószokkal, édes szájúaknak pedig csokikrémmel, különféle gyümölcsökkel, lekvárokkal és sok egyéb meglepő finomsággal töltve kerülnek az asztalra. 

A Tramezzini Szendvicsbárban hétköznaponként 15.00-16.00 óra között Happy Hour várja a vendégeket különféle kedvezményekkel.

Látogass el te is a Tramezzinibe - Szatmárnémetibe a Vasile Lucaciu utca T2 szám alatt,a Back Door Pub mellett -, vagy add le rendelésed a következő telefonszámokon: 0757-863-383, 0733-493-101.

Nyitva tartás:

hétfő -csütörtök. 10.30 - 22.00
péntek: 10.30 - 02.00
szombat: 12.00 - 02.00
vasárnap: 16.00 - 22.00

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: