2014-11-03 15:39:29• hírek • Kocsis Zoltán

Traktorral borította ki a villanyoszlopot

illusztráció
illusztráció

Traktorral ütötte ki egy helyi lakos Komorzánban a villanyoszlopot, ezzel magyarázható, hogy a településen villanyáram nélkül maradt a reggeli órákban a szavazóház is. Egy másik közlekedési balesetben Tasnádon szabályosan közlekedő gyalogost ütöttek el az átjárón.

A 64 éves Vasile P. vasárnap reggel 08.40-kor UTB traktorjával elhagyni készült a települést, ám a falu határánál elnyomta az álom. A traktor áttért a szemben közlekedők sávjába, majd nekiütközött az útszéli villanyoszlopnak, amelyet a rendőrség tájékoztatása szerint a földig kidöntött, áramszünetet okozva ezzel a településen.

Két nappal azt követően, hogy pénteken egy 51 éves asszonyt elgázoltak a gyalogosátjárón Tasnádon, vasárnap újabb hasonló baleset történt a Szatmár megyei kisvárosban. Ezúttal egy 43 éves tasnádszarvadi férfi Volkswagen típusú személygépkocsija kormányánál nem adott elsőbbséget egy 17 éves lánynak, aki szabályosan, a gyalogosátjárón próbált meg átjutni az úttest túloldalára. A baleset következtében a lány súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyik esetben sem fogyasztottak alkoholt az érintettek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: