2019-05-03 19:22:37• hírek • Bede Emőke

Tragikus kimenetelű tűzeset történt Dobrán FRISSÍTVE

Tragikus események helyszíne volt péntek este a Szatmár megyei Dobra: egy mindössze 34 éves nő életét követelték a saját maga által gyújtott lángok.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint a nő a kazánházban szeretett volna tüzet gyújtani, s ennek megkönnyítéséhez valamilyen éghető folyadékot használt. Sajnos azonban a folyadék gőze váratlanul belobbant, a nő pedig olyan súlyos, a légzőrendszert is érintő égési sérüléseket szenvedett, hogy már csak a halál beálltát tudták megállapítani a helyszínre kiérkező mentősök. A tűzben megsérült a nő férje is, aki saját életét kockáztatva próbálta megmenteni a hölgyet.


A dobrai házhoz egyébként két habbal és vízzel oltó autó rohant ki a tasnádi állomásról, de a lánglovagok munkáját az alsószopri önkéntes tűzoltók is segítették. 


További információk hamarosan...
 


FRISSÍTÉS: A nő férje, aki ugyancsak 34 éves, első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán, a nyakán, a felső végtagjain és a mellkasán is. A mentősök a helyszíni ellátást követően a sebesültet azonnal a sürgősségi osztályra szállították.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: