2019-11-12 19:34:32• hírek • Bede Emőke

Tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt Avasújváros és Vámfalu között

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt kedd délután Avasújváros és Vámfalu között: személyautó és teherautó ütközött össze - tájékoztatta percekkel ezelőtt híroldalunkat a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).

Az ISU szóvivője közölte, a segélykérő bejelentés 17 óra 44 perckor futott be, melynek nyomán egy feszítővágós egység, két SMURD rohammentő, illetve a Szatmár Megyei Mentőszolgálat egy további autója is a helyszínre vonult. A balesetben ketten sérültek meg, mi több, egyikükre a roncsba rekedve, eszméletlen állapotban találtak rá. A mentősök közel 50 percen át küzdöttek az életéért, azonban az áldozatot már nem sikerült megmenteni.


Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.


FRISSÍTÉS: A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint a helyszínelés elsődleges eredményei arra engednek következtni, hogy egy 29 éves, avasfelsőfalui férfi előzni szeretett volna, ám a manőver során oldalról összeütközött egy szemből érkező teherautóval, melyet egy 50 éves, szatmári férfi vezetett. Az ütközés nyomán a személyautó a menetirány szerinti bal árokba borult, melynek okán a BMW 47 éves utasa, egy bujánházi férfi életét vesztette. 


A teherautó sofőrje nem fogyasztott alkoholt, viszont a személyautó vezetőjét a helyszínen nem tudták alkoholszondás vizsgálatak alávetni. Hogy ő fogyasztott-e alkoholt, csak a kórházi viszgálatok során fog kiderülni - közölte a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: