2019-07-19 12:34:17• hírek • Bede Emőke

Tragikus kimenetelű baleset történt Túrterebes közelében

Fatális következményekkel járó közúti baleset történt péntek délután Túrterebes és Túrterebestelep között: egy kamion és egy útszélkarbantartó gépjármű ütközött össze, majd mindkettő az árokba borult - közölte híroldalunkkal a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség sajtóosztálya.

A baleset pontosabb körülményei egyelőre ismeretlenek, annyi azonban bizonyos, hogy a munkagépben ülő egyik személy életet vesztette, érte sajnos már smmit sem tudtak tenni. A másik, ugyanabban a járműben ülő férfi noha tudatánál volt a segítség érkezésekor, de súlyosan megsérült, őt egy intenzív terápiás SMURD-rohammentővel szállították a szatmári kórház sürgősségi osztályára.


Az érintett útszakaszon a forgalom csak akadozva halad, a rendőrségi helyszínelés jelenleg is zajlik. Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.


FRISSÍTÉS: A rendőrség a helyszíni vizsgálatok nyomán megállapította, hogy egy 40 éves, miszmogyorósi férfi kamionjával - vélhetően előzés közben - nem tartott kellő távolságot a másik, épp az út széli munkálatokat végző gépjárműtől, ennek okán összeütköztek. A balesetben szerzett sérülései miatt a munkagép 39 éves, csengerbagosi férfi élettel össze nem egyeztethető, azaz halálos sérüléseket szerzett, a másik utas, egy 45 éves férfi szerencsére zúzódásokkal megúszta. A 40 éves kamionsofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett. A további részletek tisztázása érdekében a rendőrség bűnügyi eljárást indított.

 





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: