2010-01-23 18:53:34• hírek • Gozner Gertrud

Tragikus hétvége az utakon

Három halálos áldozatot követelő baleset történt péntek folyamán a megyében - derült ki a Szatmár Megyei Rendőrség közleményéből.

Egy férfit péntek délután Józsefházán gázoltak halálra. Saját gépkocsiját vezetve B. Ionel elütötte a 41 éves H. Stefan-t, aki a helyszínen életét vesztette. Az áldozat biciklin, az autóval megegyező irányban közlekedett, amikor a tragikus baleset bekövetkezett. Szintén pénteken este fél hét körül értesítették az avasfelsőfalui rendőrőrsöt, miszerint Avasújváros település bejáratánál halálos baleset történt.

A 41 éves M. Gheorghe Opel márkájú gépkocsiját vezetve éppen előzésbe kezdett, amikor elütötte a gyalogosan közlekedő 58 éves Varga Dezsőt. A rendőrség vizsgálata szerint az áldozat szabályosan közlekedett, miközben a sofőr azt állítja, amikor elütötte a férfit az négykézláb az úttesten tartózkodott.

A harmadik halálos baleset Mezőpetriben kerül sor, amikor is egy autós az úton átkelő gyalogost ütötte el. A 66 éves C. Tibor körültekintés nélkül, szabálytalanul akart átjutni az út túloldalára. A közúti tragédiák elkerülése érdekében a rendőrség a fagyos időjárás miatt fokozottabb figyelemre inti az autósokat és a gyalogosokat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: