2018-12-13 04:16:29• hírek • Bede Emőke

Tragikus baleset: szénné égve találták meg a sofőrt (Helyszíni képek)

Tragikus események színhelye volt a 19-es jelzésű országút Kismajtényhoz közeli szakasza szerdán, a késő esti órákban. Egy személyautó és egy kamion ütközött össze, egy ember életét vesztette.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője által közölt információk szerint az autó egyelőre tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba és frontálisan nekihajtott egy kamionnak. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kocsi szinte bepréselődött a több tonnás monstrum alá. Mindkét jármű azonnal kigyulladt. A 112-es segélyhívót tárcsázó szemtanú bejelentésében elmondta, egyik járműből sem szállt ki senki az ütközést követően.


A helyszínre egy feszítővágós egység, egy tűzoltókocsi és két SMURD-rohamkocsi érkezett ki. A személyautó teljesen kiégett, a sofőrnek már csak az elszenesedett testét találták meg. A kamion fülkéjét is elemésztették a lángok, a járművet vezető 35 éves sofőrnek azonban szerencséje volt, sikerült kimenekülnie. Bár a férfi nem sérült meg komolyabban, további orvosi vizsgálatokra kórházba szállították. Az elhunyt férfi azonosításán még dolgoznak, a rendőrség pedig nyomozást indított a baleset részleteinek tisztázása érdekében.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: