2017-10-22 17:35:38• hírek • Kocsis Zoltán

Tragikus baleset a Hegyi úton – Egy halott, négy sérült

Igazi tragédiát okozott egy fiatal szatmárnémeti nő elővigyázatlan manővere vasárnap délben Szatmárnémetiben. A balesetben egy férfi életét vesztette, egy személy súlyosan, további három pedig kevésbé súlyosan megsérült.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a 23 éves szatmárnémeti nő vasárnap délben 12.30 körül balra akart fordult Vauxhall típusú személygépkocsijával, de nem vette észre, hogy közben egy mögötte haladó gépkocsi meg akarja előzni. Az előzni készülő Volkswagen az ütközés következtében egy hídpadkának ütközött és az árokba borult.

A helyszínre két SMURD rohammentő és a megyei mentőszolgálat három autója érkezett ki. A Volkswagen 38 éves sofőrjén sajnos már nem tudtak segíteni, a férfi a helyszínen életét vesztette. Egy másik személyt újra kellett éleszteni, a 32 éves áldozatot súlyos állapotban szállítottak kórházba. További három személy, egy 28, egy 39 és egy 35 éves utas kisebb sérüléseket szenvedett. Mindannyian szatmárhegyiek és a vétlen autóban utaztak.

A helyszíni vizsgálatok alapján a balesetet okozó 23 éves nő nem állt alkohol hatása alatt. Ellene gondtalanságból elkövetett emberölés és testi sértés vádjával indul büntetőjogi eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: