2017-07-03 13:26:27• hírek • Szatmar.ro

Tragikus baleset Sárközújlak közelében: négy halott, egy súlyos sérült - FRISSÍTVE

Újabb rettenetes közlekedési baleset történt Szatmár megyében, Sárközújlak határában, ahol két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Négy személy a helyszínen életét vesztette.

FRISSÍTVE

A legfrissebb információink szerint egy Honda és egy Mercedes terepjáró ütközött össze a forgalmas útszakaszon. A baleset körülményeit a rendőrség továbbra is vizsgálja, korábbi értesüléseinkkel ellentétben a halálos áldozatok közül három felnőtt, az egyik pedig egy 5-6 év körüli gyermek.

__________________

Egyelőre keveset lehet tudni a balesetről, a hatóságok részéről még nem kaptunk hivatalos tájékoztatást. Ami sajnos biztos, hogy négy személy életét vesztette, egy öt év körüli gyermek állapota kritikus. Értesüléseink szerint jelenleg a SMURD helikopterre várnak, hogy elszállítsa.

Eddigi információink szerint egy Beszterce-Naszód megyei és egy magyarországi személygépkocsi ütközött össze frontálisan a DN19-es országúton, Sárközújlak Avasfelsőfalu felőli kijáratánál.

Legutóbb másfél hónappal ezelőtt Szakaszon történt hasonlóan súlyos közlekedési baleset Szatmár megyében – akkor is hárman vesztették életüket a helyszínen, illetve útban a kórház felé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: