2019-04-02 10:50:03• hírek • Szatmár.ro

Tradíció és művészet: XIV. Tavaszi Kézműves Vásár az Aranykapu Egyesület szervezésében

A magyar hagyományok és a művészeti értékek találkozója a XIV. Tavaszi Kézműves Kiállításunkat és Vásár az Aranykapu Egyesület szervezésében.

2019. április 15-27. között mindkét húsvéti ünnephez kapcsolódóan szervezik meg Szatmárnémetiben a XIV. Tavaszi Kézműves Kiállítást és Vásárt a helyi és a környékbeli kézművesek részvételével. A vásár helyszíne a Batthányi sétány (Corneliu Coposu sétány). A vásár naponta 10.00 és 19.00 óra között várja a vendégeket, szombaton 9.00 és 13.00 óra között látogatható. Április 20-22. között zárva tart a katolikus húsvéti ünnepre való tekintettel.
 

A vásáron a tavaszi ünnepkörhöz kapcsolódó kézműves portékák tekinthetőek és vásárolhatóak majd meg: hagyományos írott és festett tojások, ünnepi asztali és ajtódíszek, fazekastermékek, kosarak, fából készült konyhai használati tárgyak, bőrdíszműves tárgyak, ékszerek, ünnepi kézimunkák. Nem hiányozhatnak majd helyi termelőktől a természetes gyümölcs- és mézkészítmények, a különböző mézkülönlegességek, illetve natúr szörpök, természetes lekvárok és nektárok sem.
 

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: