2010-03-10 11:28:21• hírek • Póti Orsolya

Benk Dénes is itt lesz

Március 19-én, 20 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmóniában lép fel újabb három Showder Klubos stand up sztár: Benk Dénes, Mogács Dániel és Lóránt Barnabás alias Trabarna. Szatmárnémetiben most harmadszor kóstolhatnak bele az érdeklődők élőben a magyar „lökd a dumát" humor nagyágyúinak produkcióiba.

Benk Dénes az ősi magyar humorista dinasztia leszármazottja, mint mondja: anyai ágról szittya humoristák, míg apai ágról avar lovas-komikusok vére csörgedezik ereiben. Nem csoda tehát, hogy már alig öt éves korától a tréfálkozás felé fordul, és megírja első viccét. Tíz éves korára már dőlnek belőle a jó poénok. Kicsit még nő, aktívabban humorizál, és máris Aranykacaj díjra jelölik, amit két évvel később meg is kap.

Az ezt követő években egymásután kapja a díjakat és elismeréseket, és ezalatt beutazza a világot, valamint neves humoristákkal köt barátságot. Ez a korszak azonban hamar lezárul. A fiatal humorista valami komolyabbra vágyik, ezért megírja első operettjét, amelyet nem fogad túl nagy siker. A kudarcot nehezen viseli, ezért egy időre visszavonul, azonban ez nem tart sokáig, hiszen újabb tréfái ismét bombaként hatnak a közönségre.

Március 19-én élőben is meghallgathatjuk a fiatal humorista legújabb poénjait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: