2013-07-17 10:32:09• hírek • Szatmar.ro

Trabarna és Rekop György is távozott a Dumaszínháztól

Újabb két nagyágyú távozott a Dumaszínháztól. Lorán Barnabás „Trabarna"  és Rekop György  is búcsút intett a teátrumnak azok után, hogy év elején kivált az egyik legismertebb stand upos, Bödőcs Tibor.

A Blikk úgy tudja, egyre több tagnak van elege abból, hogy alig jut neki fellépési lehetőség, míg  néhány kollégájuknak nagyon fut a szekér.

Aki kicsit is figyelemmel követi a magyar stand up világát, az bizonyára észrevette, hogy vannak állandó, oszlopos tagok a Dumaszínházban, a többiek pedig felbukkannak, eltűnnek, cserélődnek. A folyamatos társulatváltozást sokféleképpen lehet magyarázni: nem elég vicces, drága a fellépési díja, elfáradt az arca, anyagot gyűjt... A társulathoz közeli forrásunk szerint azonban a legfőbb ok az, hogy komoly belső feszültségek dúlnak a Dumaszínházban.

Akik nem állandó szereplői a hetente - a kábelcsatornán pedig naponta - futó stand up tévéműsornak, azok jóval kevesebb alakalommal kapnak arra lehetőséget, hogy a budapesti vagy a vidéki közönséget nevettethessék. Litkai Gergely (37) társulatvezető ugyanis - számolt be informátorunk - többnyire a legismertebb arcokat foglalkoztatja, ő dönt arról, ki, mikor, hova és mennyiért megy el fellépni.

- Érthető persze, hogy a legismertebb arcok több nézőt vonzanak, csakhogy havi egy fellépésből a többiek nem tudnak megélni. És a feszülség is egyre nagyobb a humoristák között emiatt. Ez vezetett Trabarna és Rekop távozásához - tette hozzá informátorunk, aki azt is elárulta, több előadó is fontolgatja, hogy követi példájukat.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: