2012-09-23 10:59:55• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos gázolás vasárnap hajnalban Gencs közelében

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Két súlyos közlekedési baleset is történt vasárnap hajnalban Szatmár megye közútjain, alig két óra leforgása alatt: az egyikben egy nő életét vesztette, a másikban pedig egy ittas sofőr borult árokba személygépkocsijával.

A súlyosabb következményekkel járó baleset 01.52 perckor történt a DN1F jelzésű országúton, Gencs település határában. A 21 éves, újkálmándi illetőségű C. Claudiu Opel Astra típusú személygépkocsijával elgázolt egy nőt. A nő a helyszínen életét vesztette.

A rendőrségi jelentésben nem ejtenek szót a illető nő kilétéről, a Szatmár.ro pedig egyelőre nem tudott kapcsolatba lépni a rendőrség sajtószóvivőjével. Egyetlen dolog biztos vele kapcsolatban: szabálytalanul tartózkodott az úttesten, mivel nem viselt fényvisszaverő mellényt. Az első vizsgálatok szerint a gépkocsivezető nem fogyasztott alkoholt, mielőtt a kormánykerék mögé ült.

Nagyszokond település határában, a DJ 193A jelzésű megyei úton történt balesetben viszont az alkohol is közrejátszott. A 21 éves szatmárnémeti illetőségű C. Vasile a túlzott sebesség miatt elveszítette uralmát Ford típusú személygépkocsija fölött és az út menti árokba borult.

A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a fiatalember alkohol hatása alatt állt, a szonda ugyanis 0,32 mg/l alkoholszintet regisztrált.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: