2018-08-22 05:45:38• hírek • közlemény

Továbbra is várják az iskolatáskákat

Péntekig tart a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet által kezdeményezett iskolatáskagyűjtési-akció, melynek keretében a szervezet arra kéri a lakosokat, hogy gyermekeik, unokáik használt, de jó állapotban lévő iskolatáskáit adományozzák a Caritas-intézményekbe járó szerény anyagi körülmények között élő gyermekeknek.

Az adományozásra szánt táskákat a szervezet szatmárnémeti, B. Șt. Delavrancea utca 9. szám alatti Szakmai és Szociális Integrációs Forrásközpontjában lehet leadni munkanapokon 12 és 16 óra között.


A forrásközpontot vezető Szűcs Ritta elmondása szerint a hőség és a szabadságos időszak ellenére is folyamatosan érkeznek táskák a gyűjtőpontra. Van olyan iskolatáska, amelybe színes ceruzakészletet és más iskolakezdéshez hasznos tárgyat rejtett a régi tulajdonosa, ebből is látszik, hogy az adományozók nem csak megszabadulnak a már nem használt táskáktól, hanem szeretnének örömöt is szerezni azoknak a gyereknek, akikhez azok majd kerülnek. Több adományozó jön a központba gyermekével, unokájával – tájékoztatott Szűcs Ritta – hogy az iskolások maguk adják át táskáikat, érezzék azt, hogy jót tesznek.


A Caritas arra kéri a segíteni vágyó szatmáriakat, ha lehetőségük van, vegyenek részt az akcióban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: