2015-02-12 16:13:14• hírek • Kocsis Zoltán

Továbbra is vakvágányon a Dorgai ügy

Szerdán töltötte volna be 44. életévét Dorgai Gabriella, a Szatmárnémeti Északi Színház román társulatának néhai színésze. Ő azonban már több mint három hónapja nincs közöttünk, mivel az azóta is ismeretlen tettes november 10-én a Szamos-partján megerőszakolta, majd meggyilkolta. Marinela Pop, a szatmári ügyészség vezetője csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján elismerte: továbbra is távol vannak a megoldástól.

Pop ismertetése szerint kollégáival száznál több személyt hallgattak már ki az ügyben, egyelőre kevés eredménnyel. A holttestről szerzett DNS mintákat hiába vetették össze a gyanúsítottakéval, az egyetlen esetben sem egyezett. Elmondása szerint pedig Romániában jelenleg nem létezik olyan rendszer, amely nyilvántartásba foglalná a gyanúsítottak DNS-eit.

A főügyész kijelentette ugyanakkor, hogy semmilyen jel nem utal arra, hogy az elkövető sorozatgyilkos lenne vagy bármiféle kapcsolata lenne az országban vagy külföldön történt hasonló bűncselekményekkel. Pop azt a híresztelést is cáfolta, mely szerint a térfigyelő kamerákon a tettest nyomon lehetne követni a Szabadság-tér és a Farkas Antal (Pastravului) utca sarkán található élelmiszerüzletig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: