2005-08-08 17:38:24• hírek • Szatmár.ro

Mellnövesztő rágógumi

2208080511.jpgJó hír azok számára, akik nagyobb melleket szeretnének, fájdalmas műtét nélkül.

Akik nagyobb mellekről álmodoztak, de tartottak a plasztikai műtétektől, azok számára itt egy kockázatmentes megoldás: a mellnövesztő rágógumi.

 

Az egyszerűen csak mellrágónak nevezett japán csúcstechnológiával gyártott készítmény eddig csupán a világ néhány országában (Japán, Thaiföld) volt forgalomban, de most Európában elsőként, hazánkban ismerhetik meg. Ugyan a mellrágó forradalmi újdonságnak számít a szépségiparban, mégis nálunk egyelőre csak az interneten lehet informálódni róla és beszerezni.

A mellrágó nem csak azért számít forradalmi újdonságnak, mert rágógumi formájában jut a szervezetbe az az anyag, amely elősegíti a keblek növekedését, hanem azért, mert a mellrágó kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz. Tehát szintetikus összetevők és szike nélkül érhetnek el a hölgyek eddig sosem tapasztalt eredményt, vagyis akár két kosármérettel is nagyobb melleket. A mellrágó a B2UP testszépítő termékcsalád első eleme, amit hamarosan egy nagy hatékonyságú kapszula kiszerelés követ.

- A készítmény 900 éves múltra visszatekintő természtes hatóanyaga egy Thaiföldön őshonos növény, a Pueraria mirifica egyik fajtájának gyökerében található - mondja Deák Ferenc, egészségügyi szakreferens. - A mellrágó rövid idő - 4-6 hét - alatt jelentős változást eredményez. A kereskedelemben jelenleg kapható mellnövesztő termékek fő hatóanyagai a szója, a lenmag, az árpa, a rozs, a vörös here, a komló, a virslifa gyümölcse, az édeskömény, a lóhere stb.

Ezen termékek - hatóanyagaik alacsony koncentrációja miatt - csak igen gyenge hatást váltanak ki. A mellrágó fő alkotóeleme, a Pueraria mirifica speciális kivonata a jelenleg ismert legnagyobb hatásfokú, természet alkotta, teljesen egyedi anyag, amely 3000-szer hatékonyabb minden eddiginél. Ennek köszönhetően - a kereskedelemben kapható többi mellnövesztő és fiatalító termékhez képest - gyorsabban és sokkal nagyobb mértékben jön létre a kívánt változás.

A mellrágó megbízható és gyors mellnövesztő hatása mellett kizárólag pozitív mellékhatásai vannak, így javul tőle a közérzet, gyorsabban nő haj és a köröm, feszesebb lesz a bőr, megnövekszik a libidó, valamint csökkennek a menopauza kellemetlen tünetei. A mellrágó semmilyen hormont nem tartalmaz, jótékony hatását a benne megtalálható, többféle egyedi fitoösztrogénnek köszönheti.

ma.hu 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: