2013-12-23 17:54:34• hírek • Kocsis Zoltán

Kormánypárti együttes a szatmári szilveszteren, a magyarok túl drágák

A szatmárnémeti önkormányzat hivatalos tájékoztatása szerint nem találtak szabad és megfizethető magyar fellépőt szilveszterre, ezért négy román előadó műsorára bulizhatnak a szatmáriak. Akiket kétszáz pezsgővel és egy aranyrúddal is várnak.

A Szatmár megyei és a szatmárnémeti önkormányzat szinte teljes vezetősége hívott össze sajtótájékoztatót december 23-án, hétfőn. Azért hívták össze a sajtó képviselőit, hogy részletesen bemutassák a szilveszteri rendezvény programját, majd kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánjanak a megye és a megyeközpont lakóinak.

Ami a szilvesztert illeti, az esti show-t 21.15-kor a HI-Q nyitja, amelyet idén már hallhatott a közönség a városnapokon. Govor ki is jelentette, hogy a kedvenc együtteséről van szó, mivel annak frontembere, Mihai-Razvan Sturzu PSD-és parlamenti képviselő...

A triót a Naguale követi 22.00 órai kezdettel, majd a Heavan lányegyüttes csinos angyalai lépnek színre 22.45-től. Végül a hazai tehetségkutató műsor legújabb szatmári sztárja, Bogdan Bratis zárja az estet. Az Október 25 téren bulizók tűzijátékkal búcsúztathatják az óévet és köszönthetik az új esztendőt.

Hogy a hangulat minél jobb legyen, a szervezők kétszáz pezsgőt osztanak majd szét a térre kilátogatók között. Hogy mindenkinek jusson, a nedűt műanyagpoharakba mérik majd szét. Várhatóan szintén hozzájárul a hangulat fokozásához a tombola valamint a polgármesteri hivatal és a PRO FM közös nyereményjátéka, amelynek fődíja egy aranyrúd.

Némi zavart okozott a szervezők között az újságírói kérdés, lesz-e magyar fellépő is. Stef a nemleges válasz után azt kezdte magyarázni, hogy a fellépők többsége úgy is angolul énekel. Tehát nemzetközi lesz a buli. A helyzetet Dan Babut városmenedzser mentette meg, aki elmondta: próbáltak ugyan magyar fellépőt is szerződtetni, ám vagy nem találtak szabad előadót, vagy aki ráért volna, az túl drága volt.

Amint azt korábban Coica elmondta, a szilveszteri buli 100.000 lejbe kerül: ennek felét a polgármesteri hivatal, másik felét a megyei tanács biztosítja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: