2015-07-20 15:56:23• hírek • Szatmár.ro

Továbbra is az élen Gyenes a magyar enduro-krossz bajnokságban

A hétvégén Szentgotthárdon tartott futam után is sikerült megőriznie Maninak első helyét a bajnokságban.

Gyenes Emánuelnek igen nehéz volt az elmúlt hete: keddtől péntekig a világ egyik legnehezebb hard-enduró versenyén, a Nagyszeben környékén megszervezett Red Bull Romaniacsen versenyzett, majd a pénteki futamot követően többszáz kilométert vezetett, hogy szombaton rajthoz tudjon állni Szentgotthárdon, a magyar enduro-krossz bajnokság soron következő futamán.

Az Autonet Motorcycling Team versenyzőjének sikerült elérnie a célját, azaz meg tudta tartani a vezető pozícióját a bajnokságban. Ugyan most a negyedik helyen végzett, a bajnoki pontok közül a másodiknak járó pontszámot kapta meg, ugyanis a mostani első és a harmadik helyezett nem vesz részt hivatalosan a bajnokságban, csak néhány forduló alkalmával pattannak motorjuk nyergébe.

Maninak szerencsére sikerült maga mögé utasítania az összetettben nagy ellenfeleinek mondható Solymosi Györgyöt és a szlovák Radek Bohuslavot.

A magyarországi enduro-krossz bajnokságból még két forduló van hátra: a következőt augusztus 29-én fogják megtartani. Maninak a következő két futamon legalább második helyezettként kell végeznie, hogy biztosan megnyerje a bajnokságot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: